Heldenverhalen

Mijn neefje kan toch ook een website maken?

Iedereen heeft wel een "handig neefje", buurjongen of kennis die bij kan staan in raad en daad op computergebied. En dat is maar goed ook. Want zo'n persoon kan hartstikke handig zijn, als je weer eens een nieuwe computer moet uitkiezen, of als de hond zich tegoed heeft gedaan aan het in plastic omhulde koper waarmee je met de buitenwereld bent verbonden. Vooral als zulke momenten zich 's avonds of in het weekeind voordoen kan het een uitkomst zijn om altijd even iemand te kunnen bellen.

Mijn neefje kan toch ook een website maken?

De eerste klap is een daalder waard

En natuurlijk kan deze whizzkid ook perfect helpen met een website bouwen. Maar, er zijn momenten waarop je misschien de keuze moet maken een professionele partij in te schakelen voor dit werk, vooral naar mate de belangen groter worden is dit haast onvermijdelijk. Een start met je nieuwe bedrijf kun je maar één keer maken, dus die moet gelijk goed zijn. Je krijgt bij veel potentiële klanten maar één keer de kans om je te introduceren.

Geen handig neefje dus?

Beiden. Deze welwillende kennis is goed op de hoogte van wat zich op Internet afspeelt en kan je goed bij blijven staan op het gebied van up-to-date blijven en content beheer. Wellicht wil hij met het Content Management Systeem (CMS) de site zelfs wel bijhouden. Het voordeel is dan, dat je op ieder gewenst moment het beheer alsnog over kunt nemen of een willekeurig ander persoon over kunt dragen, zonder dat deze achtergrond kennis hoeft te hebben van de specifieke gebouwde website.

Je zei beiden?

Inderdaad, ook een 'Nee' op bovenstaande vraag. Voor de grafische vormgeving, technische bouw en back-up/support doe je er altijd goed aan om een professionele partij in te schakelen. Zo weet je ook dat je in de toekomst, als de ingeschakelde kennis het te druk heeft of toch ineens andere interesses blijkt te hebben, dat je bedrijf niet ineens met een verouderde of defecte website blijft zitten. Veel van onze klanten hebben hier in het verleden mee te kampen gehad en zijn erg blij nu zelf de touwtjes in handen te hebben.